Hello,

I'm having an issue with Outlook in IE slightly changing background colors. Here is a code snippet from one of the sections affected:

<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" style="width:100%;" class="deviceWidth" id="lImgRTextModule"> 
<tbody> 
<tr> 
<td bgcolor="#ebebeb" style="background-color:#ebebeb;border:none; border-collapse:collapse;"> 
<table width="560" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-spacing: 0; margin:0 auto;width:560px;" border="0" align="center" class="deviceWidth1"> 
<tbody> 
<tr> 
<td valign="top" style="vertical-align:top;"> 
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0"> 
<tbody> 
<tr> 
<td class="extra-space" style="font-size: 1px;line-height: 1px;height:20px;" height="20">&nbsp;</td> 
</tr> 
<tr> 
<th class="block iphn_img1 pad-top" width="300" valign="top" style="vertical-align:top;width:300px;"> 
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0"> 
<tbody> 
<tr> 
<td valign="top" class="center" style="vertical-align:top;"> 
<div style="font-size:1px;line-height:1px;" id="mod7-right-col-image1"> 
<img src="https://via.placeholder.com/250x250.png" width="250" alt="Image" border="0" style="display:inline-block;" align="top" /> 
</div> </td> 
</tr> 
</tbody> 
</table> </th> 
<th class="block" style="font-size: 1px;line-height: 1px;" width="15">&nbsp;</th> 
<th class="block" width="270" valign="top" style="vertical-align:top;width:270px;"> 
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" align="center"> 
<tbody> 
<tr> 
<td class="extra-space" style="font-size: 1px;line-height: 1px;" height="25">&nbsp;</td> 
</tr> 
<tr> 
<td class="block center" valign="top" style="vertical-align:top;text-align:right;color:#000000; font-size: 24px;font-weight:200;line-height:28px;font-family: Verdana, Arial, sans-serif;"> 
<div id="twoColRHeadline"> 
<div>
 Lorem ipsum disputando 
</div> 
</div> </td> 
</tr> 
<tr> 
<td style="font-size: 1px;line-height: 1px;" height="18">&nbsp;</td> 
</tr> 
<tr> 
<td class="block center" valign="top" style="vertical-align:top;text-align:right;color:#000000;font-family: Verdana, Arial, sans-serif;font-size:16px;line-height:20px;font-weight:200;"> 
<div id="twoColRParagraph"> 
<div>
 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. consectetur adipiscing elit.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. consectetur . 
</div> 
</div> </td> 
</tr> 
<tr> 
<td class="extra-space" style="font-size: 1px;line-height: 1px;" height="15">&nbsp;</td> 
</tr> 
</tbody> 
</table> </th> 
<th class="block" width="15" style="font-size: 1px;line-height: 1px;">&nbsp;</th> 
</tr> 
</tbody> 
</table> </td> 
</tr> 
<tr> 
<td class="extra-space" style="font-size: 1px;line-height: 1px;" height="20">&nbsp;</td> 
</tr> 
</tbody> 
</table> </td> 
</tr> 
</tbody> 
</table>

The background color is supposed to be #ebebeb but when I examine it in Outlook IE, it's changed to #f0ebef. No other version of Outlook does this during testing. Has anyone else experienced this issue and are there any solutions?