Hello!

I've got a full-width image in a table cell that works everywhere except the Windows 10 Mail test! I'm getting a gap to the right of it there. I've wrapped it in extra table cells, I've tinkered with its width, I've expanded and reduced the wrapper's width. It's a @2x image and I've tried a @1x version. Nothing's clearing it up. Here's what I've currently got:


            <!-- This is a bounding box for Outlook only -->
            <!--[if (gte mso 9)|(IE)]>
            <table align="center" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="650">
            <tr>
            <td align="center" valign="top" width="650">
            <![endif]-->
            <div class="footer">
                <table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
                    <tr>
                        <td valign="bottom" width="0" class="footer-left" style="display: none; font-size: 0; line-height: 0; width: 0;"><img src="http://email.clearbold.com/savingstar/img/footer.left@2x.png" alt="" style="display: none; width: 0;" /></td>
                        <td bgcolor="#414eb1" valign="bottom" class="footer-main"
                            style="background: #414eb1;
                            background: -moz-linear-gradient(-45deg, #258ff7 0%, #87488d 100%);
                            background: -webkit-linear-gradient(-45deg, #258ff7 0%,#87488d 100%);
                            background: linear-gradient(135deg, #258ff7 0%,#87488d 100%);
                            filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#258ff7', endColorstr='#87488d',GradientType=1 );
                            overflow: hidden;">
                            <table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
                                <tr>
                                    <td align="center" class="fallback-text" style="font-family: 'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif; color: white; font-size: 14px; line-height: 18px; text-align: center; padding-top: 40px; padding-right: 20px; padding-bottom: 50px; padding-left: 20px;">
                                        <p>You may <a href="#" style="color: white">unsubscribe</a> from SavingStar emails at any&nbsp;time.</p>
                                    </td>
                                </tr>
                            </table>
                            <!-- Trying to fix Windows 10 Mail!! -->
                            <!--[if (gte mso 9)|(IE)]>
                            <table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="650">
                                <tr><td align="center" width="650" height="310" valign="top">
                            <![endif]-->
                                    <img class="decorative" src="http://email.clearbold.com/savingstar/img/footer.illo.inner@2x.png" width="650" height="310" alt="" style="display: block; font-size: 0; line-height: 100%; margin: 0; padding: 0; -ms-interpolation-mode: bicubic;" />
                            <!-- This is a bounding box for Outlook only -->
                            <!--[if (gte mso 9)|(IE)]>
                                </td></tr>
                            </table>
                            <![endif]-->
                        </td>
                        <td valign="bottom" width="0" class="footer-right" style="display: none; font-size: 0; line-height: 0; width: 0;"><img src="http://email.clearbold.com/savingstar/img/footer.right@2x.png" alt="" style="display: none; width: 0;" /></td>
                    </tr>
                </table>
            </div>

            <!--[if (gte mso 9)|(IE)]>
            </td>
            </tr>
            </table>
            <![endif]-->

Here's what I'm seeing:

Thans in advance for any advice!