Hey there,

... I have an issue concerning Outlook 2013 (and probably other versions too) - in which the following snippet should be hidden all the way :

<!-- BEGIN "MOBILE IMAGE" CONTENT -->
    <tr>
        <td style="mso-hide: all; display: none; line-height: 0; overflow: hidden; max-height: 0px; width: 0px; font-size: 0;" class="mobile">

            <a id="c9626" href="#" target="_blank" style="mso-hide: all; display: none; line-height: 0; overflow: hidden; max-height: 0px; width: 0px;" class="mobile">
            <img src="http://nlbilder.otto.de/nl_160203_stand/style_teaser_rechts_1.jpg" alt="Zeichen der Liebe" border="0" style="mso-hide: all; display: none; line-height: 0; overflow: hidden; max-height: 0px; width: 0px;" class="mobile" usemap="#teaser-right-mobile" />
        </a>

            <map name="teaser-right-mobile" style="mso-hide: all; display: none; line-height: 0; overflow: hidden; max-height: 0px; width: 0px; font-size: 0;" class="mobile">
                <area alt="foo" title="foo" id="a853f" href="#" shape="poly" coords="2, ..." />
                <area alt="bar" title="bar" id="e217c" href="#" shape="poly" coords="106, ..." />
                <!-- ... -->
            </map>
        </td>
    </tr>
    <!-- END "MOBILE IMAGE" CONTENT -->

Actually the images in the snippet and the element dimensions are not visible (like supposed to be) but the links of the image map stay alive and overlap the follow element in the markup. So we get some ghost links in the email opened in Outlook 2013.

I have already tried a lot, also putting the inline-hide-style on the <area>-tag but with NO sucess.

Maybe somebody got an idea?

I appreciate any help.

Best regards,

Niels