Hey there!

This is my first time creating email templates and I'm truly struggling. Thanksfully I found this community and Litmus because otherwise I'd be going insane! I've developed a simple that should work across Gmail/Outlook 2010+/and Iphone. Outlook 2011 looks fine as well as gmail and iphone, but Outlook 2013 and 2011 are giving me some serious problems.

Here are the bugs I'm seeing:
Header in 2013: http://take.ms/cUmu0
Here's how it should look (in 2011): http://take.ms/tC2pk

Here's some of the code:

    <center>
            <table bgcolor="#F1F6F6" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="100%" width="100%" id="bodyTable" style="table-layout: fixed;max-width:100% !important;width: 100% !important;min-width: 100% !important;">
                <tbody>
                    <tr>
                        <td align="center" valign="top" id="bodyCell">
                        <table bgcolor="#F1F6F6" border="0" cellpadding="10" cellspacing="0" width="100%" style="max-width:100%;">
                            <tbody>
                                <tr>
                                    <td class="textContent">
                                    <!--[if mso]>
                                        <v:rect xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" fill="true" stroke="false" style="width:650px;">
                                        <v:fill type="tile" color="#F1F6F6" />
                                    <v:textbox inset="0,0,0,0">
                                    <![endif]-->
                                    <div style="font-family:Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:10px;color:#999;text-align:center;line-height:120%;opacity:0.4;">
                                    Something look funny?
                                    <a href="[[BrowserLink]]" target="_blank" style="text-decoration:none;color:#006a3b;">
                                    <span style="color:#006a3b;">
                                    View&nbsp;in&nbsp;browser
                                    </span>
                                    </a>
                                    </div>
                                    <!--[if mso]>
                                    </v:textbox>
                                    </v:rect>
                                    <![endif]-->
                                    </td>
                                </tr>
                            </tbody>
                        </table>

And here's my problem with the border radius:
In 2013 Outlook: http://take.ms/oUMLjw
In 2011 outlook - correct: http://take.ms/Blvr5

Code:



Footer Alignment 2013: http://take.ms/f3UbF
2010 - correct: http://take.ms/29HmB

If you guys can help me think through some of the issues that would be incredibly helpful! Maybe it's important to see the rest of my styles, but I won't post those unless needed. I'm someone with more experience can immediately figure out what's going on....I just don't know the nuances of outlook.