Hi folks,

I am fairly new to all this responsive email stuff. Been looking all over the net, and found many hacks tricks, but somehow I cannot get this problem fixed.

Here is a screenshot of the problem. On the left is how it is displayed in all other devices/platforms other than Outlook. And on the right is how my Outlook is displaying the mail. I want the image to go to the edge of the border.

VanPro email example

I've attached the entire table from the bottom.

    <table width="610" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"  class="container">
    <tr>
    <td width="20"><img src="http://htmlbuilder.globase.com/images/transparent/transparent.gif" alt="" width="20" height="30" border="0" style="display:block" ></td>
    <td align="center" valign="middle" width="100%">
    <TABLE width="590" border="1" cellspacing="0" cellpadding="0">
    <tr>
    <td>
    <table width="590" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
    <tr>
    <td width="295" valign="top" width="100%">
    <table width="295" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="left" class="leftItem">
    <!--  ifnotempty:ITEM_TEXT:start  -->
    <tr>
    <td align="left" valign="top" style="padding: 15px; text-align:justify;" ><font style="font-family:Verdana; font-size:12px; color:#000001; ">Så kan du samtidig opleve det udstyrligt gode tilbud vi har netop nu.<br /><br /> Du får en <strong>Mercedes Citan 109 CDI Lang</strong>, for 1.895 kr./48 md. (60.000 km), <strong>en førstegangsydelse på kun 10.000 kr.</strong> og etableringsomk. 4.020 kr. ekskl. moms. <br /><br />Bilen er energiklasse A+ og proppet med <strong>ekstraudstyr for over 16.000 kr. uden beregning</strong>, fx aircondition, sædevarme, regnsensor, fartpilot og radio med Bluetooth.</font></td>
    </tr>
    <!--  ifnotempty:ITEM_TEXT:end  --> 
    </table>
    </td>
    <td rowspan="2" width="295" valign="top" width="100%">
    <!--  ifnotempty:ITEM_IMAGEURL:start  -->
    <table width="295" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="right" class="rightItem">
    <tr>
    <td style="border-top:solid 1px #FFFFFF" align="left" valign="top" ><!--  ifnotempty:ITEM_LINKURL:start  --><a href="http://www.hessel.dk/varebiler/mercedes-benz/citan/"><!--  ifnotempty:ITEM_LINKURL:end  --><img src="http://imagebank.globase.com/users/EJNER_HESSEL/1186/VanProCitan_295x300.png" width="295" height="300px" alt="" border="0" class="headerImg"  style="display:block;" /><!--  ifnotempty:ITEM_LINKURL:start  --></a><!--  ifnotempty:ITEM_LINKURL:end  --></td>
    </tr>
    </table>
    <!--  ifnotempty:ITEM_IMAGEURL:end  --> 
    </td>
    </tr>    
    <tr>
    <td align="left" valign="top" style="padding-left: 15px; padding-bottom: 15px; text-align:justify;" >
    <a href="http://www.hessel.dk/varebiler/mercedes-benz/citan/" target="_blank" style="font-size: 12px; font-family: Verdana; font-weight: normal; color: #ffffff; text-decoration: none; background-color: #256F9C; border-top: 10px solid #256F9C; border-bottom: 10px solid #256F9C; border-left: 50px solid #256F9C; border-right: 50px solid #256F9C; border-radius: 5px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; display: inline-block;" class="mobile-button">Læs mere om Citan her</a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    </tr>
    </TABLE>

Is there any one who can explain a newbie what he is doing wrong?

Best regards
Jimmy Dan Mortensen