Hi guys,

I know from Litmus testing on Mac support for outlook are 2011 & 2016 now. But I ran into some render problem for a client who has outlook 2013 installed on her Mac.

This is actually the normal render for the email I developed which looks fine across all clients including all Mac outlook in litmus.

And this was what the client was seeing on her Mac outlook 2013.

So I was totally lost as there was no way for me to test this and had to go through the painful way of asking the client to send me the screenshot.

My original skeleton mark up for that row area was

<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
    <tr>
        <td align="center">
            <table align="left" width="370" style="width:370px;">
                <tr>
                    <td>
                        Logo 1
                    </td>
                    <td>
                        Logo 2
                    </td>
                </tr>
            </table>

            <table align="right">
                <tr>
                    <td>
                        social links
                    </td>
                </tr>
            </table>
        </td>
    </tr>
</table>

I usually prefer floating tables like this than using td col as since display:block; does not work on responsive on android native client. Well I had no choice but to go back to just the td method and it rendered fine on this Mac outlook 2013.

<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
    <tr>
        <td align="left">
            <table>
                <tr>
                    <td align="left" width="177" style="width:177px;" class="col-break">
                        Logo 1
                    </td>
                    <td align="left" width="177" style="width:177px;"  class="col-break">
                        Logo 2
                    </td>
                    <td>
                        social
                    </td>
                </tr>
            </table>
        </td>
    </tr>
</table>

So I am just wondering if anyone came across anything like this? cause the previous code as mentioned worked fine on all litmus Mac outlook test. P.S sorry I cant seem to figure out why my code is not showing properly in litmus forum editor.

Thanks
Tahsin