Hi everyone!

I'm having an issue with outlook (desktop) and the gmail app (I'm currently testing on my android). I'm using the ghost column, so I can have two tables next to each other. I can make it work fine with 3 columns. The problem has happened when I attempted 2 columns. I used the code below and while it works fine in Outlook. The following happens in the gmail app. I wasn't sure if anyone else has encountered this,

Gmail App (Android) Screenshot
<table width="600" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="w320" align="center"><tr><td width="600" align="" style="padding: 0 20px 0 20px" class="removePadding" bgcolor="#000000">

     <table width="560" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="w320" align="center">
    <tr>
      <td width="560">
        <table width="280" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="w320" align="left">
          <tr>
            <td width="280" class="w280" height="30" bgcolor="#CCCCCC" align="center" style="font-size:0px;mso-line-height-rule:exactly;line-height:0px;-webkit-text-size-adjust:none;-ms-text-size-adjust:none;"><img src="#" width="280" border="0" /></td>
          </tr>
        </table>
        <!--[if mso]></td><td><![endif]-->
        <table width="280" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="w320" align="right">
          <tr>
            <td width="280" class="w280" height="20" bgcolor="#00CCFF" align="center" style="font-size:0px;mso-line-height-rule:exactly;line-height:0px;-webkit-text-size-adjust:none;-ms-text-size-adjust:none;"><img src="#" width="280" border="0" /></td>
          </tr>
        </table>
      </td>
    </tr>
     </table>

    </td></tr></table>

I have tried a few things, but everytime I change something up. It'll work in the one, but not the other. If anyone can help that would be fantastic. Thanks in advance!