Any one know what's causing this? It seems outlook 13, 10, & 07 not giving a space on the top of "LAUNCH 2.0!." Is there a code missing? See below for code and screen shot (Apple 8 & Outlook 13).

Any help would be apprciated :)

Thanks!

Screen Shot
<tr>
        <td align="center" class="fix-box">

            <!--[if gte mso 9]>
              <v:rect xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" fill="true" stroke="false" style="width:600px; height:280px; margin:auto;">
                <v:fill type="tile" src="http://lead-launcher.s3.amazonaws.com/Astreya-Save-The-Date/images/banner.jpg" />
                <v:textbox inset="0,0,0,0">
              <![endif]-->
              <div style="margin:auto;">

            <table width="600" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center" height="280" class="full-width" background="http://lead-launcher.s3.amazonaws.com/Astreya-Save-The-Date/images/banner.jpg">
              <tr>
                <td align="center" valign="middle" style="padding:0px 0px 0px 0px;">



                    <table width="80%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center">
                      <tr>
                        <td align="center" valign="middle" style="color:#ffffff; font-family:Open Sans, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:38px; text-transform:uppercase;"> <span style="color: #ffffff; font-weight: 300;">

                               "LAUNCH <span style="color: #fb9025; font-weight: 300;">2.0</span>!"

                             </span></td>
                      </tr>




                      <tr>
                        <td height="30"></td>
                      </tr>

                    </table>

                </td>
              </tr>          
            </table>

            </div>
            <!--[if gte mso 9]> </v:textbox> </v:rect> <![endif]-->

        </td>
      </tr>
      ```